Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 12. septembra, smo na JVIZ I. OŠ Rogaška Slatina izvedli športni dan, pri katerem so sodelovali učenci osmih in devetih razredov. Zaradi močnega dežja smo se namesto na zunanjih površinah preselili v šolsko športno dvorano, kjer smo preživeli dopoldne ob različnih športnih aktivnostih.

Discipline, v katerih smo se pomerili, so bile dodgeball, hokej, odbojka in štafetne igre. Vsi učenci so zagnano sodelovali in pokazali, da so telesne aktivnosti pomemben del našega vsakdana. Kljub tekmovalnemu duhu je bilo vzdušje sproščeno, saj smo se ob športnih igrah predvsem zabavali in preizkušali svoje spretnosti.

Zaključni dogodek pa je bil še dvoboj med učenci devetih razredov in učitelji, kjer je vladalo posebno navdušenje. Tekma je bila napeta, vendar je na koncu pomembno predvsem to, da smo vsi uživali in se skupaj gibali.

Športni dnevi, kot je bil ta, so odlična priložnost, da se učenci med seboj povežejo, hkrati pa spoznajo, kako pomembno je gibanje za zdravje in dobro počutje. Veselimo se že naslednjih športnih izzivov!

(Skupno 234 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost